Gelaatsverzorging microneedling

In 1989 richtte Dr. Gabriel Serrano, samen met een team van dermatologen, Sesderma Laboratories op en is ondertussen één van het best-gekende internationale laboratia voor dermatologische producten, aanwezig in meer dan 60 landen.

Deze behandeling is een stap verder op de gelaatsverzorging van Sesderma.

Met de Nanopore Stylus introduceert Mediderma de laatste nieuwe ontwikkeling in de huidtherapie op de internationale medische markt. Nanopore Stylus is een non-invasief, electrisch, cutanisch, microneedling apparaat dat een antwoord biedt op verschillende huidproblemen: rimpels, striemen, hipo- & hyperpigmentatie, atrofi sche littekens, alopecia. En kan ook ingezet worden op elk deel van het lichaam, zelfs de meest gevoelige zones zoals ogen, lip en nek.

Nanopore Stylus biedt een oplossing voor alle problemen die traditioneel met manuele rollers worden geassocieerd. (pijn, traag herstel, infecties, allergieën,..).

Deze microneedling behandeling in combinatie met aangepaste thuisverzorging, verzekert onze huidverbetering, verhoogt transepidermale penetratie en verbetert de celcommunicatie optimaal!

In deze microneedling behandeling maken we gebruik van intensieve vitamine cocktails.

De verschillende serums worden gemengd tot een ideale cocktail met growth factors om een optimaal resultaat te bereiken voor elk huidprobleem.

Door micro-stimulatie van de Nanopore wordt de transdermale infusie van de nanotechnologische Meso-Cit serums verhoogd op epidermaal en dermaal niveau. Meso Cit Serums herstellen de dermale matrix. Ze zijn samengesteld uit verschillende Growth Factors (volgens huidprobleem), en verrijkt met een krachtige combinatie van hydraterende en actieve ingrediënten. Doordat ze ingekapseld zijn in stabiele nanosomen, kunnen ze makkelijk doordringen tot in de diepere huidlagen, waardoor hun efficiëntie verzekerd wordt.

Deze behandeling biedt ons onmiddelijke resultaat die langdurig zal blijven!

Deze kan in kuurvorm of afzonderlijk. Kuurvorm raden we max. 4keer aan volgens huidtype bekeken. (dit telkens om de 3 weken herstel).

Vraag gerust naar meer info.