Algemene informatie

U kan steeds online reserveren, naast elke behandeling staat ook de tijdsduur van uw geboekte behandeling. Hou er rekening mee eens u geboekt heeft is de afspraak definitief en worden er uitzonderingen ENKEL bij ziekte toegestaan!

Kan u niet overweg met de online agenda? Dan kan u mij steeds telefonisch bereiken op : 0497897607 of via mail info@jelinka.be .

 

 

U kan mij steeds opbellen voor een product te komen afhalen of een cadeaubon. Als u mij op tijd hiervoor opbelt kan ik uw geschenk of cadeaubon met veel liefde inpakken en kan u deze afhalen na afspraak.

 

De prijs per behandeling is zichtbaar bij het online boeken.

Weet u niet juist welke verzorging u moet kiezen? Bel mij dan even op voor verdere informatie.

NIEUW IS WEL = EEN GELAATSVERZORGING KAN MAAR GEBOEKT WORDEN BIJ EEN HUIDANALYSE OF NA EEN ANALYSE!! Eens ik uw huid-ID heb bepaald kunnen we samen de gepaste gelaatsverzorging uitkiezen. Op deze manier werk ik heel doeltreffend en resultaatgericht.

 

 

Ik ben steeds telefonisch bereikbaar of via mail.

Telefonisch: 0497897607

E-mail: info@jelinka.be

Wanneer is het schoonheidssalon open?

Alle dagen open behalve op zondag gesloten.

(Openingsuren kan u zien op de online agenda) deze kunnen steeds verschillen.

Alle afspraken kunnen online gemaakt worden via de online reserveren knop zit u in de online agenda, indien u afspraak gelukt is ontvangt u automatisch een e-mail met de bevestiging van u afspraak.

Telefonisch kan u nog steeds een afspraak boeken op 0497/897.607. Telefonisch moet er wel bevestigd worden en geldt er niet enkel een voicemail bericht. Alsook voor sms berichten dient er steeds een bevestiging gekregen te worden via mail.

U ontvangt steeds een herinneringsmail 24u op voorhand. Om iedereen steeds tijdig van dienst te kunnen zijn gelieve steeds 24u op voorhand te verwittigen indien u de afspraak wenst te annuleren of wenst te verplaatsen! Indien dit niet gebeurt, zal u een boete betalen en dit met de helft van de waarde van u geboekte verzorging. (in uiterst onvoorziene omstandigheden wordt hier wel rekening mee gehouden).