Het jaar 2020

Wat deed 2020 met schoonheidssalon Jelinka?

2020 was toch wel een welbewogen jaar met ups en downs.

Begin 2020 was ik begonnen met het lanceren van huidverbeterende toestellen in de gelaatsverzorgingen.
Gelaatsverzorging op resultaat! Oja dit kon ik waarmaken a.d.h.v. de nanopore (microneedling) in samenwerking met de LED flex.

Deze laatste 2 toestellen brachten nieuwe verzorgingen in het salon. Gelaatsverzorgingen waar we een stapje verder in gaan. Microneedling is 1 van de nieuwste technologieën in de beauty sector.
Door middel van naalden gaan we kleine gaatjes prikken in de opperhuidlaag en kunnen we op die manier een aangepaste, geconcentreerde cocktail van onze producten sesderma gaan insluizen rechtstreeks in de huid.
Deze cocktail wordt gebaseerd op wat de huid nodig heeft en aangepast op de behoefte. Door middel van de juiste ingrediënten gaan deze dan ook direct in de juiste cellen van de huid. Dit proces zorgt voor een direct resultaat!
Zichtbaar resultaat na 1 behandeling!
Om dit proces nog meer resultaat te kunnen geven en de huid te gaan kalmeren na deze intensieve behandeling en het resultaat langer te doen nawerken plaatsen we na de microneedling behandeling de Dermalux Led flex over het gelaat.

De Dermalux Led Flex is dan mijn 2de nieuwe aanwinst. Dit toestel biedt voor vele mensen de oplossing voor hun huidprobleem. De dermalux Led Flex kan namelijk ingezet worden op elk huidtype. Dit voor acné problemen en ontstekingen gaan we de led flex met haar blauw licht gaan plaatsen op het gelaat, dit zorgt voor een kalmerend effect op de huid en vermindert de ontstekingen direct. Ook heeft de Led flex nog een rood licht en NIR licht. Rood licht wordt gebruikt bij een anti-aging behandeling en gaat werken op lifting en versterken van het collageen. NIR licht kan in combinatie met het rode of blauwe licht worden ingezet en wordt gebruikt om het proces te versterken en werkt goed op depigmentatie.

Deze 2 toestellen bieden mij 2 nieuwe afzonderlijke gelaatsverzorgingen enerzijds een behandeling met de microneedling en anderzijds een behandeling met de dermalux led flex. De microneedling mag in een kuurvorm gedaan worden, maar kan ook afzonderlijk. Als we echt op huidverbetering gaan werken volg ik natuurlijk de huid graag op en zie ik u graag terug voor een nieuwe behandeling van de microneedling pas na 3 weken. Dit om de huid de tijd te geven telkens te herstellen en de cellen de actieve werkstoffen te laten indringen en zijn werk te gaan doen. De microneedling is dan ook zo een actieve behandeling waar je veel resultaat mee kan bereiken dat het mooi is om dit in een kuur van 3x te gaan doen en met de juiste thuisverzoringsproducten gaat gaan opvolgen. Dit vindt ik zelf zo mooi aan het volledige proces dat ik de klant dan zo persoonlijk kan gaan begeleiden in haar skin proces. Samen streven we naar een mooie, gezonde huid. De prijs van zo 1 behandeling = 160 euro. De prijs in een kuurvorm van 3x = € 460 + thuisgebruik producten aan een waarde van 100euro. Deze kuurvorm wordt steeds aangeboden in een voordeel voor de klant!
De dermalux led flex biedt ons de mogelijheid dat het een toestel is die makkelijk inzetbaar is alsook flexibel voor thuisgebruik. Dit wil dus zeggen dat de dermalux led flex door jullie thuis kan gebruikt worden en je hem dus kan huren!!
Jaja je hoort het goed, dit is het 1ste huidverbeteringstoestel die je kan meenemen naar u thuis en dagelijks kan inzetten voor u huidverbetering!
Behandeling van 1x dermalux led flex= 35euro Deze kan ook in een kuurvorm gedaan worden naargelang de huid zijn wensen zijn wordt de tijd bekeken.
Een MUST HAVE dus om eens te huren!!

Na deze vernieuwde periode kreeg ik al snel niet meer de kans om mijn nieuwe toestellen te gaan invoeren in het salon, want in MAART 2020 sloeg het noodlot toe.
Verplichte sluiting van het salon maakte dat dit alles niet makkelijk meer was om jullie, mijn lieve trouwe klanten te gaan begeleiden. Dit alles kon enkel nog vanop afstand. Dit maakte het nog zo moeilijk om jullie te kunnen bereiken en vooral zichtbaar te blijven. Ik deed ontdekkingen op social media van nieuwe posts, filmpjes, gekke foto's, videomeetingen,.... dit alles was toch wel een hele ervaring in 2020.
Ik ben er ook best wel blij mee dat ik hieruit ook kon leren en dit toch een deeltje was van mezelf die ik nog niet ontdekt had. Ik deed dan ook mijn uiterste best om jullie te gaan begeleiden in het verzorgen van jullie huid, make-up gaan aanbrengen, nagels gaan afvijlen en verzorgen of jullie voeten zelf onder handen nemen.. Dit was niet gewoon! Nee helemaal niet... ! Nog NOOIT maakte ik dit mee, net als vele collega's en andere zelfstandigen die veelal creatief te werk moesten gaan om de zaak staande te kunnen houden.

Na 10jaar zelfstandig te zijn ben ik ook wel eens gaan nadenken, dit bood me ook de ruimte en tijd tijdens de corona lockdown.
Ben ik wel goed bezig?
Wil ik het anders gaan doen?
Zou ik mijn salon gaan vernieuwen?
Wil ik een nieuwe weg in slaan?
OF nee wacht ben ik wel tevreden waar ik nu sta en met wat ik kan aanbieden aan jullie?
Sta ik nog wel achter mijn merk?
Doe ik al mijn verzorgingen nog wel even graag?
Dit alles bracht mezelf bij heel wat kopzorgen, maar ook tot vernieuwde ideeën.
Ik ging op zoek naar nieuwigheden op de markt... iets waar ik soms veel te weinig tijd voor had..
Ik vergeleek, bekeek, constateer....
Maar als puntje bij paaltje kwam, zit ik hier al meer dan 7 maand eenzaam en alleen in mijn huishouden verdiept.
En eigenlijk wordt ik hier niet gelukkig van, maar wel als ik aan jullie allen denk!!!
De momenten dat jullie bij mij langs komen, de gesprekken, de mooie resultaten, de blije gezichten, het genot om jullie te doen genieten!
Wat ik dus met veel zekerheid kan zeggen: IK DOE MIJN JOB GRAAG!
En voor geen geld van de wereld zou ik mijn job opgeven, NEE integendeel ik sta klaar !
Klaar voor nieuwe uitdagingen , om jullie heel wat nieuwigheden te kunnen aanbieden ben ik mezelf achter de schermen aan het klaarstomen voor jullie!

2021 is moving... Let's hope in positive vibes!

Ik hou jullie uiteraard met veel plezier op de hoogte van al mijn nieuwe plannen die ik aan het smeden ben!
Blijf mij zeker volgen via social media!
En bekijk zeker af en toe eens mijn website en pagina op facebook!
Tot binnenkort als ik met meer nieuws afkom!!!
Vele groetjes Jelinka