Algemene informatie

Wat is het verschil tussen gelish nagels en gelnagels?

Gelish is een vervanging van nagellak voor mensen met een stevige natuurlijke nagel. Deze behandeling zal je nagels 3 weken verzekeren van mooi gelakte nagels. Ze verstevigen uw natuurlijke nagel en beschadigen deze niet bij het op- of afhalen van de gelakte gellaag. Ze worden afgeweekt in plaats van afgevijld. De behandeling is veel minder schadelijk voor de natuurlijke nagel.

Hoe lang op voorhand moet ik mijn afspraak vastleggen? We vragen u vriendelijk steeds een week op voorhand uw afspraak vast te leggen. Tijdens de feestdagen en in drukke periodes (bv. communie) best een 3-tal weken op voorhand. Dan bent u zeker dat ik uw afspraak op tijd kan inplannen.

Kan ik de producten bestellen die worden gebruikt in het salon? Ja dat kan door mij telefonisch te contacteren. U kan ook steeds langskomen in mijn salon.

Wat zijn de prijzen van de behandelingen? Ik bepaal, samen met u, de beste behandeling en doe dit graag tijdens een gesprek in mijn salon. Daarom zijn de prijzen enkel beschikbaar in het salon.

Wanneer en hoe kan u mij bereiken? Ik ben bereikbaar tijdens de openingsuren in mijn salon en op maandag. U kan mij bereiken:

Telefonisch: 0497897607

E-mail: info@jelinka.be

Wanneer en welke behandelingen kan er bij u privé gebeuren? Elke maandag kom ik met veel plezier naar uw privé voor de pedicures. Maak alvast een afspraak.

Wanneer is het schoonheidssalon open?

Maandag van 9u00-12u00 & 13u00 - 22u00

Dinsdag van 9u00 – 12u00 & 13u00 - 22u00

Woensdag gesloten

Donderdag van 9u00 – 12u00 & 13u00 – 22u00

Vrijdag van 9u00 – 12u00  & 13u00 – 18u00

Zaterdag van 9u00 – 12u00

Zondag gesloten

Alle afspraken dienen telefonisch bevestigd te worden (uitzonderingen op de openingsuren zijn mogelijk indien deze voldoende op voorhand aangevraagd worden) of online en ter bevestiging ontvangt u een email. Alsook als herinnering 24u op voorhand. Om iedereen steeds tijdig van dienst te kunnen zijn gelieve steeds 24u op voorhand te verwittigen indien u de afspraak wenst te annuleren of wenst te verplaatsen! Indien dit niet gebeurt, zal u een forfaitair bedrag van 10 EURO worden aangerekend (in uiterst onvoorziene omstandigheden wordt hier wel rekening mee gehouden).

Instagram Posts